411 Маркетинг раздаде сертификати на своите стажанти

Сертификати за успешно завършен стаж по Уеб разработка, дигитален маркетинг и оптимизация на търсещи машини /SEO/ от 411 Маркетинг получиха 15 студенти. Стажантите са студенти от ВВМУ, ИУ – Варна, ТУ – Варна и ВСУ.

Във висшите учебни заведения младежите се обучават в специалности като Информатика, Информационни и комуникационни технологии в морската индустрия, Бизнес информационни системи, Софтуерни и интернет технологии.

Част от студентите са получили предложение да започнат работа в 411 Маркетинг. Предстои сформиране на нова група от 30 стажанти.
Сертификатите за успешно завършен стаж връчи г-жа Ваня Кирилова, Оперативен мениджър на 411 Маркетинг.

411 Маркетинг с нови инвестиции в IT сектора

411 Маркетинг стартира нов инвестиционен проект за обучение на стажанти и млади специалисти по оптимизация за търсещите машини /SEO/. През 2018 година, варненската компания ще удвои мащабите на започнатата през 2017 година SEO Академия. Досега, в нея са обучени над 50 стажанти. 70% от тях започнаха работа за компанията.

“През 2018, предвиждаме да продължим да подготвяме кадри за IT индустрията, както и да имплементираме нови образователни похвати в обучителния процес, за да го направим максимално адекватен към изискванията на бързоразвиващата се среда”, коментира Милен Сотиров, Тренинг мениджър на 411 Маркетинг. Стажантската програма е с продължителност 240 часа и е безплатна за курсистите. Обученията се реализират с подкрепата на програма “Студентски практики“ на МОН.

Компанията оборудва нова зала за обучение с 18 индивидуални работни станции, доставена е и интерактивна дъска, която позволява по-пълноценна връзка между обучители и обучаеми и дава възможност за пълноценната им интеграция в обучителния процес като бъдат активни участници в него.

За курсистите са осигурени обучители, всеки от които има практически опит както в преподаването, така и в сферата на дигиталния маркетинг и оптимизацията за търсещите машини.

През месец януари 2018 г., SEO Академията на 411 Маркетинг стартира подготовка на 20 стажанти. Курсистите са студенти от Военно-морската академия, Техническия университет, Икономическия университет и Варненския свободен университет. Предвижда се следващата група да се увеличи до 30 души.

Академията на 411 Маркетинг подготвя младежите за работа с актуалните стратегии за дигитален маркетинг и похвати за оптимизация за търсещите машини, приложими в реална бизнес среда. Обученията се провеждат в офиса на компанията, което позволява на курсистите да бъдат част от работния процес.

411 Маркетинг е част от международния бранд 411 Locals, световен лидер в областта на SEO. Варненският филиал започва своята дейност през 2009 година с 4 души персонал. В компанията днес работят над 200 души, като през 2018 се предвиждат увеличаване броя на служителите с 8 – 10%.

В 411 Маркетинг, идването на работа всеки ден е удоволствие!

411 Маркетинг е българската дъщерна фирма на международната 411 Locals, специализираща в областта на Интернет рекламата. Тя се намира във Варна, България, и е основана през 2009, когато има само четирима служители. Днес, нейните служители наброяват повече от 200 души. Компанията изгради партньорства за образование и развитие на човешките ресурси с Висшето военноморско училище „Никола Йонков Вапцаров“, Икономическия университет и Техническия университет във Варна, както и Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. 411 Locals е официален партньор на Google и също така е сред 10те компании в САЩ, които се занимават с оптимизация за търсещите машини.

Можете да се свържете с нас и да научите повече за нас на:

Facebook: https://bg-bg.facebook.com/411Marketing/
Email: contact@411marketing.bg
LinkedIn: https://goo.gl/uD8q9o
Even Phone: +359 879 089 628
Website: http://411marketing.bg

Дядо Коледа се среща с децата на 411!

Е добре, може и да сме пропуснали да кажем нещо важно. Оказа се, че не сме единствените добри деца тази година. Традиционната ни за офиса игра “Таен Дядо Коледа” не беше единственият път когато имахме посещение от Северния полюс. По-рано тази седмица, добрият старец дойде в офиса на 411 Маркетинг за да раздаде лично подаръците на децата на нашите колеги.

Честно да си кажем, позавидяхме на нашите малки приятели за това, че получиха толкова внимание от Дядо Коледа, но нашият ред още не беше дошъл. Което ни подсеща да попитаме – имахте ли време да прочетете за не толкова тайното посещение на дядо на иначе “тайния” Дядо Колед?

Въпреки, че запазихме повечето от тях за себе си, ето някои от нашите любими снимки от деня изпълнен с искрено вълнение, блестящи детски очички, цял куп подаръци и известното Хо-хо-хо.

Традиционната за 411 Маркетинг игра “Таен Дядо Коледа”

Ето какво се случи вчера в офиса на 411 Маркетинг. – Нещо вълшебно. В средата на работния ден се внезапно чухме звук от приземяването на еленски копита на терасата и медените звънчета бързо изпълниха въздуха с неочаквано вълнение и радост. Нашата елха беше затрупана с играчки, а залата за отдих едва побра всички хора, които дойдоха за отрицателно време.

И докато известната писана шейна не се видя изобщо, самият Дядо Коледа беше при нас да ни раздаде подаръци. Разбира се, неговата вярна съучастничка – Снежанка, също беше там да му помага. Играта се нарича “Таен Дядо Коледа”, защото подаръкът е избран за определен колега от друг колега, който е изтеглил неговото или нейното име на случаен принцип.

Усмивки, смях и много изненади – ето как мина всичко. Виж някои от вълшебните моменти, които заснехме. Обаче внимавай – те са заразно забавни и ще те накарат да се усмихваш като Чеширския котарак!

411 със зрелищно коледно парти

Тук се вдига тост, там се играе балет, а коледното веселие е навсякъде – така започна известното коледно парти на 411. Нощта премина с танци, изискана вечеря, и множество изненади, които се спотайваха и чакаха да хванат нашите нищо неподозиращи колеги неподготвени. И успяха! Някои получиха награди за танцовите си умения, други за това колко добре играят тенис на маса, а короновахме дори нашите 411 Мис и Мистър Слънчице! За сияйните им усмивки и положителна нагласа.

Годината, която измина си заслужаваше да се отпразнува стилно и заедно, въпреки всичките ни различия. В истинския дух на 411, ние го направихме с много танци, смях и добри думи. “Добри думи?”- вероятно се чудиш. Положителните послания и благодарствени бележки никога не са излишни. Имахме си наша кутия за Добри думи в офиса, където всеки можеше да пусне писмено послание или просто да започне разговор с колега, когото е твърде срамежлив да заговори лично. Това е начин да опознаем по-добре растящото семейство на 411. Всички получиха добрите послания отправени към тях, а резултатите бяха множество откраднати усмивки и полуприкрити изчервявания! Ситуация, в която всички бяха печеливши.

Не забравяй да прочетеш и нашия блог за посещението на Дядо Коледа в офиса на 411 миналата седмица, когато всички деца на нашите колеги получиха ранните си коледни подаръци! Очаквай също и нашия пост за играта “Таен Дядо Коледа”, която проведохме с вече порасналите деца – нашите колеги от 411.

411 Маркетинг назначи “Мениджър щастиe”

411 Маркетинг стана първата варненска компания, която назначи “Мениджър щастие”. Отговорностите на новата позиция се състоят в организирането на дейности и инициативи в и извън офиса, които да допринесат за доброто настроение на служителите.

“Създаването на позицията “Мениджър щастие” е една отлична инициатива! Смятам, че всяка една голяма компания може само да спечели като се грижи за доброто настроение на своите служители. Благодарение на тази позиция всички колеги ще имат възможността да се опознаят по-добре, да изградим един по-добър и здрав колектив и да направим дните си в офиса по-усмихнати. За мен е голяма чест и удоволствие да бъда първия “Мениджър щастие” в 411 Маркетинг и ще направя всичко по силите си да дам добър пример на всички, които ще заемат позицията след мен. Целта ми на тази позиция ще е да организирам повече забавни събития в и извън офиса за всички колеги, да спомогна изграждането на традиции, създаването на една по-уютна и приятелска работна среда, и по-лесната интеграция на всички новопостъпили в компанията. Организирането на събития също е нещо, което правя с удоволствие и затова съм щастлива, че сега ще мога да го правя и на работното си място”, коментира Мениджър щастие Калина Енева. В свободното си време обича да снима, изработва декорации, чете и пише.

411 Маркетинг редовно организира събития, които да поддържат доброто настроение на служителите – боулинг вечери, фирмени уикенди и др. С назначаването на “Мениджър щастиe” се прави още една качествена стъпка в посока осигуряване на приятна работа среда. По този начин компанията ще получава и навременна обратна връзка какво и как би мога да подобри в офис средата.

“30% от денонощието прекарваме на рaботното си място. Затова, в 21 век, е важно да осигурим отлична работна среда, положителни нагласи и приятна работна атмосфера”, коментира Александър Колов, Мениджър “Човешки ресурси” в 411 Маркетинг. Новата позиция се заема на ротационен принцип от служител на компанията, като на всеки 6 месеца екипът избира нов колега, който да се грижи за позитивното настроение в офиса.
Инициативата за назначаване на специален служител, който да се грижи за добрата работна атмосфера започна преди няколко години в Силиконовата долина в Калифорния.
411 Маркетинг е една от първите в България и една от малкото в Европа компании, които възприемат този иновативен подход в управлението на Човешките ресурси. Планират се и други стъпки, които да доведат до повишаване качеството на работната среда.

411 Маркетинг специализира в оптимизация на търсещите машини /SEO/. Фирмата е част от международния бранд 411 Locals, за когото работят над 500 души в България, САЩ и Филипините. Варненският офис осигурява заетост на над 200 души.

411 игра боулинг

Когато навън стане хладно и започнем да си обличаме няколко ката дрехи, няма нищо по-хубаво от това да останем някъде вътре, на топло и … да играем БОУЛИНГ!

Разбира се, това е добре за здравето и е чудесен начин да упражните мускулите си, но това не са точно причините поради които го направихме, нали? Така че в истинския дух на 411, решихме да прекараме иначе мрачния съботен следобед миналия уикенд упражнявайки почти професионалните си хвърляния на боулинг топки и наслаждавайки се на дори не толкова успешните удари! Погледнете ни само!

Знаехте ли, че три последователни страйка в боулинга се наричат “пуйка”? И ние не знаехме. Оказа се, че въпреки факта, че денят на благодарността не е български национален празник, ние бяхме на парти с такава тема, на което имаше и много “пуйка”!

За да бъдем напълно откровени, трябва да кажем, че страйковете не бяха точно в изобилие, но забавлението определено беше. Отборния дух беше във въздуха и дори, понякога, в краката ни.

 

Коледна украса за офиса на 411 Маркетинг

Хо хо хо, Коледа отново тропа на вратата. И нищо не внася истинското празнично настроение така както слагането на финалните щрихи от нашата известна украса а-ла 411! Насладете се на снимките от първата партида снежинки, фигурки, и блясък, които Активният ни екип разнесе из целия офис. Очаквайте още!

411 Маркетинг направи грандиозно Halloween party!

411 Маркетинг направи грандиозно Halloween party!

Уникални – домашнo приготвени сладкиши, чудесни костюми и неизчерпаемо количество добро настроение!

Просто незабравим момент за нашият офис!