Професионална Изработка на Уебсайт | 411 Маркетинг

Покажете истинското лице на Вашия бизнес онлайн чрез

Уебсайт, проектиран да продава

Въпреки промените в интернет и все по-масовото навлизане на социалните мрежи, успехът онлайн продължава да зависи от качествения уебсайт. Защо ли? Ето няколко от причините:

  • Пълен контрол – на Вашия сайт Вие сте господар. Дори и да не правите сам промените по него, а се доверявате на експерти, като нас, всичко се случва спрямо изискванията Ви. Не сте зависими от промени в политиката на една или друга компания. Много хора се опариха от решенията на Facebook, тъй като доверяваха голям част от бизнеса си на социалната мрежа.
  • Отговарящ на целите Ви – добре направения уебсайт подпомага бизнеса като представя нужната информация, която потенциалните клиенти търсят. Той изтъква предимствата и показва най-лесния начин за поръчката на услуга или продукт. Имате нужда да продавате директно онлайн? Няма проблем – ние предлагаме и решения за онлайн магазини на достъпни цени.
  • Измерим – всичко случващо се на Вашия сайт може да бъде отчетено и така да Ви даде безценна информация за потребителите Ви, така че да отговорите на нуждите им. Например, много хора от съседен град Ви посещават, но Вие не предлагате услугите си там. Възможно ли е да разширите бизнеса си?

Научете повече за Пакет: Бизнес Сайт на телефон 0879 338 239, 0879 089 628
866-391-0622

Много фирми предлагат уебдизайн - ние Ви даваме пакет, който ще Ви носи пари

В 411 Маркетинг вярваме в дългосрочните бизнес отношения и знаем, че в основата им е Вашата удоволетвореност. За да се постигне тя, Вие трябва да получите полза от продукта, който Ви предлагаме. Това ни накара да се откажем от стандартния уебсайт и да пребегнем до пакет, който да отговаря на нуждите на бизнеса. Той включва:

  • Дизайн по Ваш избор - такъв, че да отразява идентичността на Вашата фирма.
  • Експертно мнение - ние се съобразяваме с изискванията Ви, но даваме мнение, така че да максимизирате резулатите от сайта.
  • Система за управление на съдържанието - използваме най-популярните такива, така че да можете да имате пълен контрол върху сайта, без да е нужно да сте зависими.
  • Професионална поддръжка - искате нова функционалност или промяна по съществуващите? Едно обаждане е достатъчно, за да се свържете с наш експерт, който да отговори на Вашето желание.
  • Готов за маркетинг - Пакет: Бизнес Сайт включва инсталирането на Google Analytics, Google Webmaster Tools и интегрирането на най-известните социални мрежи. Оставяме популяризирането на сайта на Вас, като винаги можете да се възползвате от нашите предложения - Пакет: Онлайн Присъствие, Пакет: AdWords Реклама и Email Маркетинг.
  • За всеки бюджет - ние предлагаме различни варианти за създаването на сайт и онлайн магазин, така че да отговаряме гъвкаво на Вашите изисквания и да Ви позволим да спестите пари.

Позвънете ни на телефон 0879 338 239, 0879 089 628 или
866-391-0622 или изпратете запитване: