Пакет Онлайн Присъствие на 411 Маркетинг

Едно решение за всичките онлайн проблеми на Вашия бизнес

 • Подобрена видимост в екосистемата на Google
 • Оптимизиран уебсайт
 • Създаване на видео
 • Профили в социалните мрежи /Google+, Facebook и Twitter/
 • Разпространяване на информация за бизнеса в основни директории

Всичко това на една цена!

Направете запитване на телефон 0879 338 239 или 0879 089 628

Пакет изпитан сред над 32 хиляди клиента в САЩ!

Ние работим от дълги години на външните пазари и през цялото време оптимизирахме нашата услуга, която предлага комбинация от елементи, които са необходими за онлайн успех. Нека Ви ги представим:

 • Модерен уебсайт – през последните години Google изисква един сайт да е не само откриваем, но и максимално полезен за потребителите. Ние ще изградим Вашия сайт от нулата и ще го направим по всички модерни изисквания. В допълнение, ще го разположим на наш супер бърз и надежден корпоративен сървър.
 • Опитимизиран бизнес профил в Google – правилното му създаване е изключително важно, защото с времето той събира всичката информация за Вашия бизнес на едно място и това му позволява да излиза на най-ценното място в интернет – първата страница на Google при релевантно търсене;
 • Печеливши ключови думи – трябва да се подберат фрази, които да носят не просто посетители на сайта, а потребители от района, които желаят да се възползват от услугите Ви. Нашите експерти ще свършат това за Вас;
 • Професионално създаване на социални профили  – комуникацията с клиентите се промени много и много от тях ще Ви търсят във Facebook, Google+ и Twitter. Нужно е профилите да бъдат добре оформени, за да носят качествено послание към бъдещите Ви последователи;
 • Популяризиране на бизнеса – Google следва доказаната логика – ако един бизнес е известен, той има място на 1-ва страница. Макар да се твърди, че няма лоша реклама трябва да се внимава със сайтовете, в които се намира информация за бизнеса Ви.
 • Видео презентация – ние препоръчваме на нашите клиенти да не слагат всички яйца в една кошница, т.е. да имат повече от един канал за промотиране на бизнеса Ви. За това ние изработваме кратки клипове за нашите клиенти, които публикуваме в YouTube, Vbox7 и други мрежи за видео споделяне. Много хора научават за нови бизнеси именно от тези канали.
 • Експертно докосване – добре е да получите помощ от специалисти в онлайн маркетинга. Ако се доверите на 411 Маркетинг, за Вашето присъствие в интернет ще се грижат 4 различни експерта – оптимизатор, дизайнер, копирайтър и линк билдър. Тяхната работа е координирана, така че да се постигнат максимални резултати за най-кратко време.

Вие можете да получите всичко това на една страхотна цена

Свържете се с нас на телефон 0879 338 239, 0879 089 628 или 866-391-0622

Често задавани въпроси за Пакет: Онлайн Присъствие

От къде знаем, че работи?

411 Маркетинг е част от 411 Locals - международна компания със седалище в Лас Вегас, която е на пазара повече от 12 години. През последните 5 ние предлагахме и оптимизирахме именно този пакет като работихме по над 32 хиляди клиента. С нея свързваме и огромният ни възход над 350 човека разпределени в САЩ, България, Филипините и Южна Америка.

Как опитът и клиентска база ще се отрази на Вашия бизнес?

Ние помагаме на много клиенти в цял свят и това ни дава огромно предимство пред конкурентите ни - в постоянно променящата се обстановка на Google, ние научаваме за промените не е от новинарските сайтове, а от собствен опит и доказано с данни. Така можем да реагираме и да предприемем правилните действия, за да извлечете максимума от онлайн присъствието си.

САЩ не е България...

Абсолютно! За това нашият екип за проучвания прекара месеци тествайки всеки от компонентите на пакета, така че да задоволява нуждите на българския бизнес. Вие получавате оптимизираната му версия.

Свържете се с нас и научете повече
за Пакет: Онлайн Присъствие