411 Locals е сред 10-те най-добри SЕО компании в САЩ за 2016

411 Locals отбеляза голям напредък тази година, защото беше класирана сред 10те най-добри локални SЕО компании в САЩ. Това отличие беше дадено от престижната агенция FindTheBest SEO, която сравнява конкурентите по различни критерии. ”Да бъдем избрани за 7-мата най-добра локална SЕО агенция в САЩ е голяма чест за нас. Това е признание за нашите неуморни усилия да осигурим SЕО услуги от най-висок съвременен стандарт. Също така е и наша огромна отговорност да запазим позицията си”, заяви един от основателите на фирмата, Румен Тодоров.

Наградата е още по-ценна, защото е връчена от независими експерти в областта на SЕО, които разчитат на доказуеми критерии, като онпейдж SЕО резултат, класиране по ключови думи, качество на беклинковете, качество на списъка с клиенти, медийно присъствие, и други.

411 Locals е интернет маркетингова агенция със седалище в Лас Вегас, Невада. Компанията използва предимно SЕО инструменти и стратегии създадени и разработени от нейния собствен отдел за проучване и развитие. Компанията е Официален Google партньор и е акредитирана от Bing Ads. Тези партньорства с всепризнатите авторитети в нашата област са резултата от политиката за качествена услуга и непрекъснато обучение на членовете на нашия екип по всички новости в SЕО и онлайн рекламата.

Ние сме сред малкото Интернет рекламни агенции в САЩ, които имат оценка А+ от Better Business Bureau”, заяви Тодоров.

Преди 10 години, 411 Locals започна в една единствена стая, но сега има офиси на три континента – Северна Америка, Европа и Азия. Повече от 400 добре подготвени професионалисти работят за компанията.

411 Locals предлага изработка на сайтове по изисквания на клиента, оптимизация на търсещите машини, оптимизация на присъствието в социалните медии за малки и средни фирми. Процентът на задържане на клиенти е над 95.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.