5 Причини да искате да станете част от 411 Маркетинг


#5 : Офисът ни се намира във Варна

През летните уикенди, ще се радвате, че живеете във Варна! Ще мислите за всичките си приятели в Пловдив или София, които трябва да понасят градската жега, докато Вие си лежите на пясъка под голямото слънчево небе и морето пред Вас. През останалата част от годината, Варна предлага не по-малко от всеки голям български град и Вие със сигурност ще имате винаги какво да правите тук, включително да са храните в прекрасни ресторанти. Също така, ако Ви тревожи замърсяването по принцип, трябва да вземете под внимание факта, че качеството на въздуха във Варна е сред най-добрите в сравнение с другите големи градове в България.


#4 : Част сме от международна фирма

411 Маркетинг е европейският клон на 411 Locals, фирма основана през 2007 в Лас Вегас, Невада, САЩ. Да бъдете част от международна фирма означава контакти с хора от цял свят, работа за чуждестранни клиенти и разбира се, възможности за командировки в офисите ни в други страни в зависимост от позицията на която ще бъдете. В нашия варненски офис работят както българи, разбира се, така и румънци, англичани, шотландци, французи и т.н.

#3 : Невероятна работна атмосфера

Работната атмосфера (офис + колеги) е повече от чудесна. Имаме модерен офис в сърцето на Варна и отношенията между колегите са прекрасни. Горди сме от факта, че сме една от първите български фирми, които имат “Мениджър щастие” и организираме много събития, които да поддържат доброто настроение и отборен дух на служителите си. Ако още не сте убедени, гледайте едно от нашите видеа.

#2 : Имате истински възможности за израстване във фирмата

Фирмата ни не е спряла да се разраства откакто нашият главен изпълнителен директор, Константин, я основава през 2007. Сега за нас работят повече от 600 души по целия свят (в САЩ, България, Филипините) и продължаваме да растем. Планираме да се развием в нови пазарни ниши и да покорим нови пазари много скоро, за което ще е необходимо да наемем нови хора и да развием кадрите, които вече имаме. Така че, ако търсите едно изключително вълнуващо професионално приключение, което ще помните през целия си живот, 411 Маркетинг е определено фирмата за Вас. Никога преди не сте чували за оптимизация за търсещите машини – SEO? Няма място за тревога, ще Ви обучим. Вие само трябва да имате желание за учене и мотивация за работа.

#1 : SEO сферата се развива бързо

SEO е един от най-бързо развиващите се браншове в света. Като се има предвид броя на уебсайтовете, които се създават всеки ден, по целия свят, това е съвсем логично. Ако искате вашият уебсайт да се появи на първа страница в Google когато при търсене от потребител, то тогава трябва да го оптимизирате. Следователно, ако искате да се развивате в област, в която наистина ще имате бъдеще, защо не станете част от една от водещите SEO агенции в света? 411 Locals е класирана сред 10те най-добри в целия свят, така че със сигурност можете много да научите при нас.

Ако смятате, че искате да бъдете част от 411 Маркетинг, моля изпратете ни имейл на [email protected] или ни се обадете на +359 52 637 113. Служителите ни от екипа на Човешки ресурси с удоволствие ще отговорят на всичките Ви въпроси и ще Ви помогнат да кандидатствате.

Можете също така да харесате нашите Facebook и Linkedin страници, ако искате да научавате за последните новини и възможности в фирмата.