За трета поредна година 411 Маркетинг партнира на ВСУ “Черноризец Храбър” в подготовката на магистри по дигитален маркетинг

За трета поредна година 411 Маркетинг партнира на ВСУ “Черноризец Храбър” в подготовката на магистри по дигитален маркетинг

Студенти от Варненски свободен университет “Черноризец Храбър” се подготвят за специалисти в областта на дигиталния маркетинг и оптимизация на търсещите машини /SEO/. Това се случва в рамките на съвместен образователен проект между университета и 411 Маркетинг. Дисциплината е “Оценка и SEO оптимизация”, от магистърска програма “Дигитален маркетинг и WEB дизайн”.

“Възможността да участваме отново в теоретичната и практическа подготовка на студентите е чест и признание за нас. 411 Маркетинг е сред най-големите SEO компании в България. Високото качество на продукта ни – WEB и SEO за малки и средни фирми, ни осигури конкурентно присъствие на международните пазари”, сподели Милен Сотирова, тренинг мениджър на компанията и хоноруван преподавател към университета, който е класиран сред топ преподавателите в магистърската програма.

Партньорството между двете организации стартира през 2017 г., когато бяха проведени първите лекции и упражнения. Положителните отзвуци от студентите и силната практическа насоченост на обучението мотивираха двете организации да задълбочат сътрудничеството си. Университета стартира и летен прием за магистърска програма “Дигитален маркетинг и WEB дизайн”

411 Маркетинг отваря първия си офис във Варна през 2009 г., като първоначално са наети четирима човека. 10 години по-късно компанията разполага с два офиса, които осигуряват заетост на над 250 млади специалисти, избрали професионална реализация в областта на дигиталния маркетинг, уеб-разработката, оптимизация на търсещи машини. Компанията е част от международната група 411 Locals, специализирана в изработка на сайтове и тяхната оптимизация, предназначени за малки и средни бизнеси. 411 Locals е класирана в ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.