Ето го и Щурия Екип на 411 Маркетинг

Колегите

Запознайте се с членовете на нашето семейство

Запознайте се с колегите

 

Най-голямата част от задружното семейство на 411 Маркетинг е Advertising отделът. Той е съставен от млади и амбициозни специалисти, отговорни за създаването и оптимизирането на бизнес листинги, както и висококачествени уебсайтове за нашите клиенти. Винаги усмихнати и пълни с нови идеи, те са готови да помогнат на всеки, който иска да излезе на челните места в търсещите машини… или пък на по бира след работа.

За да бъдат сайтовете на нашите клиенти красиви, съобразени с техните изисквания, както и последните тенденции в уеб дизайна, се грижи нашият екип от свежи, креативни и нестандартно мислещи хора. Или с други думи – нашите уеб дизайнери. Благодарение на тях, сайтовете на нашите клиенти се открояват от тези на конкуренцията и постоянно привличат нови и нови потребители.

А какво е един хубав сайт без добър текст? Google алгоритмите се промениха много през последните години и сега качеството и уникалността на текста са от изключителна важност. За да бъдат текстовете на Вашия сайт информативни, качествени и различни отговаря нашия Content Editors отдел. Съставен от всеотдайни и мотивирани професионалисти с перфектен английски, те ще представят Вашия бизнес във възможно най-добрата светлина.

AdWords екипът е движещата сила зад платената реклама на нашите клиенти. Благодарение на техния опит, знания и умения, всеки тип бизнес може да достигне до нови клиенти онлайн, без да влага купища пари. А резултатите си заслужават!

Основната роля на R&D отдела е да подпомага и оптимизира работата на всички останали отдели, както и работата на компанията като цяло. Проектите им са разнообразни – могат да варират от нов метод за оптимизация до въвеждане на нов продукт в продажба или използване на нов софтуер за подобряване и улесняване на работата на всички ни.

Предизвикателства не липсват и за колегите от IT отдела, или на галено – Програмистите, но те са печени и се справят с всичко! Благодарение на тях работата на всички ни върви по-леко и по тази причина те се радват на голяма популярност (и от време на време по някоя бира – след работа, разбира се).

Ако искате да опознаете 411 Marketing по-отблизо, HR отделът ще Ви въведе и разведе. От него можете да получите подробна информация за всичко, случващо се в компанията, а и да не забравяме, че от там минават и отпуските. HR отделът е отговорен и за всички фирмени тържества, тийм билдинги и програми за развитие, които се предлагат на нашите служители.

Счетоводният ни отдел, известен още като Accounting, може да Ви докаже, че сметките и фактурите не са сухо и скучно нещо. Младият и амбициозен екип се сблъсква с най-различни предизвикателства всеки ден, като нито едно не им се е опряло до момента.