411 Маркетинг осигури бизнес лекция за студенти от ВВМУ

Бизнес ориентирана лекция на тема “Дигитален маркетинг и SEO” изнесе пред студенти от ВВМУ “Никола Й. Вапцаров” г-жа Ваня Кирилова, Директор на 411 Маркетинг. Младежите от специалност “Информационни и комуникационни технологии”, към катедра „Информационни технологии“ получиха актуална информация за предимствата на дигиталния маркетинг и неговата употреба в реална бизнес среда.

“Очарована съм от познанията на първокурсниците. Запознати са и се интересуват дори от новости като гласова оптимизация и това как гласовите команди ще променят дигиталния маркетинг и SEO”, коментира г-жа Кирилова.

Студентите получиха покана да участват в стажантска програма в офиса на 411 Маркетинг, финансирана от МОН, по програма “Студентски практики”. Стажантската програма е с продължителност 240 учебни часа. Занятията се провеждат в реална бизнес среда – в офиса на компанията, където за стажантите има оборудвана тренинг зала, която разполага с интерактивна дъска.

От началото на година в специализираното звено на 411 Маркетинг – 411 Academy са подготвени над 120 души. Обучението на кадрите е в областта на SEO, WEB, HTML. Около 60% от стажантите получават дългосрочна заетост в 411 Маркетинг.

За Компанията

411 Маркетинг е българският филиал на международния бранд 411 Locals. Офисът във Варна стартира през 2009 година, като в началото са наети четирима човека персонал. Екипът днес се състои от над 230 специалисти, работещи в сферата на SEO, WEB дизайн, онлайн маркетинг. 411 Locals е официален партньор на Google и е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

80 места за платен стаж в 411 Academy

80 места за платен стаж до края на 2018 година обяви 411 Academy. Обучението е в областта на дигиталния маркетинг и SEO /оптимизация на търсещи машини/. Инициативата е подкрепена от МОН, по програма “Студентски практики”.

“Осигурили сме 240 часа обучение и практика. Студентите получават подготовка в реална бизнес среда. Обучението е съобразено и адаптирано към последните тенденции и новости в областта на дигиталния маркетинг”, коментира Милен Сотиров, Тренинг мениджър на 411 Маркетинг.

Гъвкавото работно време позволява на стажантите успешно да комбинират лекциите в университета с обучението по дигитален маркетинг.

От началото на година в 411 Academy са подготвени над 120 души. Подготовката на кадрите е в областта на SEO, WEB, HTML. Занятията се провеждат в специализирана зала, оборудвана с интерактивна дъска.

Практиката показва, че около 60% от стажантите получават дългосрочна заетост в 411 Маркетинг.

Местата са ограничени. Кандидатурите за платен стаж може да подадете онлайн.

За Компанията

411 Маркетинг част от групата на 411 Locals. Стартира варненския си офис през 2009 г. с четири души персонал, като днес компанията осигурява заетост на над 200 души.

411 Locals е американска агенция за SEO и интернет реклама с над 40 000 клиенти и 10-годишен опит. Има офиси в България, Филипините и САЩ. 411 Locals е официален партньор на Google. Компанията е класирана сред топ 10 на американските агенции, работещи в областта на SEO и интернет рекламата.

411 Маркетинг лятно парти

Лятото малко по малко си отива, а ние от 411 Маркетинг решихме да се възползваме от последните слънчеви и топли дни, за да направим едно от традиционните си събирания в Еко Парк Варна. Този път организирахме барбекю, на което присъстваха малки и големи. Времето беше изцяло на наша страна, въпреки променливите прогнози.

Както винаги, събитието беше вълнуващо и весело за всеки един, който беше решил да отдели съботния си следобед за забавления в компанията на своите колеги.

Атмосферата може да се усети дори и само чрез снимките! Е, има ли по-хубав начин да изпратим лятото освен сред красива природа и усмихнати хора, докато се наслаждаваме на вкусна храна, студени напитки и забавни игри?

300 кандидата за 80 места в 411 Academy

Организираните от 411 Academy обучения по оптимизация на търсещи машини /SEO/ и WEB дизайн се радват на растящ интерес. За 80 свободни места се състезават 300 души. “411 Academy привлича все по-голям брой кандидати – студенти и скоро дипломирали се млади специалисти. Младите хора ясно осъзнават, че образованието и практическите умения са път към по-добра кариера и професионална реализация”, коментира Милен Сотиров, Тренинг мениджър на 411 Маркетинг. Академията подготвя кадри за работа в областта на SEO, WEB, HTML. До сега през 2018 година са обучени над 120 души, като до края на годината се очаква още 80 курсиста да получат тренинг и практика.

Нова група от 15 студентa получи своите дипломи от г-жа Ваня Кирилова, Директор на 411 Маркетинг. Младежите са възпитаници на ВВМУ, ИУ – Варна, ТУ – Варна и ВСУ. Всички те се обучават в различни IТ специалности. 411 Academy осигури за тях 240 учебни часа тeoритично обучение и практика в SEO, WEB, HTML по програма “Студентски практики”.
Практиката показва, че около 60% от завършилите 411 Academy курсисти остават на работа в компанията. Тази година компанията откри над 50 нови работни места, подходящи за млади специалисти, желаещи да се развиват в областта на оптимизация на търсещи машини, дигиталния маркетинг, изработката на сайтове.

За 411 Маркетинг

411 Маркетинг е бългaрският филиал на международния бранд 411 Locals. Офисът във Варна стартира през 2009 година, като в началото са наети четирима човека персонал. Екипът днес се състои от над 250 специалисти, работещи в сферата на SEO, WEB дизайн, онлайн маркетинг. 411 Locals е официален партньор на Google и е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ

IT таланти получиха сертификати от 411 Academy

Сертификати за успешно завършено обучение в областта на дигиталния маркетинг и SEO /оптимизация на търсещи машини/ получиха 15 курсисти, възпитаници на 411 Academy.

Повечето от тях са студенти от ВВМУ, ИУ – Варна, ТУ – Варна и ВСУ. За тях бяха осигурени 240 учебни часа тренинг и практика в SEO, WEB, HTML по програма “Студентски практики”.

“Обучението и подготовката на млади IT специалисти е неизменна част от политиката на компанията. Вярваме, че само с добро образование и практическа подготовка, младите имат по-добри шансове за реализация на пазара на труда и кариерно развитие”, каза г-жа Ваня Кирилова, Site Director на 411 Маркетинг, по време на връчването на сертификатите.

Над 100 млади IT специалисти са подготвени в 411 Academy. Практиката показва, че 60% от курсистите остават на работа в 411 Маркетинг. През тази година компанията планира да открие над 50 нови работни места, повечето от които в областта на дигиталния маркетинг, изработката на сайтове и оптимизация на търсещи машини.

За 411 Маркетинг

411 Маркетинг е бългaрският филиал на международния бранд 411 Locals. Офисът във Варна стартира през 2009 година, като в началото са наети четирима човека персонал. Екипът днес се състои от над 200 специалисти, работещи в сферата на SEO, WEB дизайн, онлайн маркетинг. 411 Locals е официален партньор на Google и е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

411 Маркетинг и ВВМУ “Никола Й. Вапцаров” предвиждат нови съвместни проекти

Разрастване на проектите за обучение на студенти между 411 Маркетинг и ВВМУ “Никола Й. Вапцаров” предвиждат двете организации през 2018 г. Това стана ясно по време на среща между Президента на 411 Маркетинг Константин Стоянов и доц. д-р Николай Великов, декан на факултет „Навигационен“.

Организациите стартираха своето сътрудничество през 2017 г. когато 46 студенти от Висшето училище завършиха курс по “Дигитален маркетинг и оптимизация на търсещите машини (SEO)” в тренинг академията на компанията – 411 Academy. През 2018 година курсът прерасна в учебна дисциплина и се преподава на студенти първи курс от специалността “Информационни и комуникационни технологии”.

“Висшето военноморско училище е отличен партньор, с който имаме честта да работим заедно. Вярвам, съвместните образователни проекти са от полза за студентите и тяхната по-успешна реализация на пазара на труда“, коментира г-н Стоянов.

По време на визитата си в офиса на 411 Маркетинг, доц. д-р Великов разговаря с новата група стажанти, които в момента са на обучение в компанията. Част от тях са възпитаници на ВВМУ.

Над 100 млади таланти от Висшето училище са преминали курсове по SEO, WEB, HTML, дигитален маркетинг в 411 Academy от нейното създаване. 60% от курсистите са останали на работа в 411 Маркетинг.

За 411 Маркетинг

411 Маркетинг е бългaрския филиал на международния бранд 411 Locals. Офисът във Варна стартира през 2009 година, като в началото са наети четирима човека персонал. Екипът днес се състои от над 200 специалисти, работещи в сферата на SEO, WEB дизайн, онлайн маркетинг. 411 Locals е официален партньор на Google и е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

Летен пикник на 411 Маркетинг

С официалното настъпване на лятото, от 411 Маркетинг решихме че най-добрият начин да отбележим повода е да организираме пикник на открито където да се повеселим под топлите лъчи на слънцето. Ако трябва да бъдем честни, слънцето беше малко срамежливо миналата Събота когато се събрахме в Еко Парк Варна, но това по никакъв начин не ни попречи да се забавляваме истински. Все пак, слънцето не е единствената причина да си прекараш хубаво, нали?

Накратко, любителите на спорта играха футбол, приключенците се бореха с вятъра за да накарат хвърчилата си да полетят, други си припомниха детските години надувайки сапунени балони и, разбира се, накъде без картите за игра. За да е перфектна картинката, имаше достатъчно вкусотийки да задоволят глада и напитки за да останем хидратирани. Накрая дори слънцето ни се усмихна. По-добре от това няма накъде!

Когато не бяхме заети да играем и да се заливаме от смях, успяхме да щракнем няколко снимки. Ето ги и тях!

IT Експерт на 411 Маркетинг участва в Държавна изпитна комисия

IT Експерт на 411 Маркетинг участва в Държавна изпитна комисия за защита на дипломни работи във ВВМУ „Никола Й. Вапцаров“. Бакалаврите са от специалност “Информационни и комуникационни технологии в морската индустрия (ИКТМИ)”. “Седем бакалaври избраха да подготвят дипломна работа. Разработените теми са от областта на Информационните и комуникационни технологии. Представянето на дипломните работи беше отлично”, коментира Силвия Николова, Director of Client Marketing на 411 Маркетинг.

Специалността е разкрита преди 4 години и това е първият випуск бакалаври, които завършват тази специалност. Между компанията и ВВМУ има създадени устойчиви партньорски взаимоотношения в подготовката на IT специалисти.

“Интересът към обучение в областт на информационните технологии се увеличава с всяка година Това е напълно разбираемо – IT специалистите имат отлична реализация на пазара на труда”, коментира г-жа Николова. Тази година 411 Маркетинг планира да разкрие 50 нови работни места в областта на SEO (оптимизация на търсещи машини), WEB, HTML, Content writing.

За 411 Маркетинг

411 Маркетинг е българския филиал на международния бранд 411 Locals. Офисът във Варна стартира през 2009 година, като в началото са наети четирима човека персонал. Екипът днес се състои от над 200 специалисти, работещи в сферата на SEO, WEB дизайн, онлайн маркетинг. 411 Locals е официален партньор на Google и е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

411 Маркетинг награди студенти от ВВМУ “Никола Й. Вапцаров”

Студенти на ВВМУ “Никола Й. Вапцаров” получиха награди от 411 Маркетинг за отлично представяне по време на състезание за решаване на логически IT казуси. Конкурсът се проведе в сградата на висшето учебно заведение. Участваха 3 отбора от по 4 студента.

“Ценим високо усилията, които участниците в конкурса са вложили, за да представят своите знания”, каза Силвия Николова, Director of Client Marketing на 411 Маркетинг, при връчване на призовете. Състезанието се провежда по иновативен начин, съчетавайки интерактивни технологии, като негов организатор е доц. д-р. Юлиян Цонев, ръководител катедра “Информационни Технологии” към ВВМУ “Никола Й. Вапцаров”

Между 411 Маркетинг и висшето учебно заведение продължава успешното сътрудничество в областта на подготовката на IT кадри.

През 2018 година компанията планира да разкрие нови работни места и разширени възможности за стаж, в рамките на 411 Academy.

Експерт на 411 Маркетинг участва в Държавна изпитна комисия

Тренинг мениджърът на 411 Маркетинг Милен Сотиров участва в Държавна изпитна комисия на Държавните квалификационни изпити по теория и практика за зрелостници от 12 -ти клас от СУ „Христо Ботев“ – община Ветрино. Участието е по покана на директора на учебното заведение Светлана Петрова.

“Изпитът бе в две части – теоретична и практическа. Практическата задача беше с продължителност 6 часа, като учениците имаха задачата да създадат фирмен уеб сайт”, коментира г-н Сотиров. Зрелостниците са оценени индивидуално, на база показаните теоретични знания и реализирания практически проект.

Между СУ “Христо Ботев” и 411 Маркетинг вече има установени партньорски взаимоотношения. Ученици от професионална паралелка “Електронна търговия” наскоро посетиха офиса на компанията и получиха покана за стаж.

Компанията развива собствена академия 411 Academy –  образователен проект на 411 Маркетинг, ориентиран към обучение на студенти и младежи в областта на дигиталния маркетинг, SEO /оптимизация на търсещите машини/, web development, HTML, CSS, и WordPress.

Разглежда се и възможността възпитаници на СУ “Христо Ботев” да провеждат практически упражнения в тренинг базата на 411 Маркетинг.

Компанията започва своята дейност във Варна през 2009 г., като в началото са наети 4 души персонал. Към днешната дата фирмата осигурява заетост в морския град на над 200 човека. Фирмата е част от бранда 411 Locals – базирана в САЩ международна компания, специализирана в доставка на SEO решения за малък и среден бизнес. Класирана е в ТОП 5 на фирмите за локална SEO в САЩ.

През 2018 411 Маркетинг планира да разкрие нови работни места.