Анджела Де Роса е новият „Мениджър Операции” в 411 Locals

Анджела Де Роса стана част от екипа на 411 Locals, като зае поста „Мениджър Операции“, съобщиха от компанията. 411 Locals Business Services специализира в разработка на WEB и оптимизация на търсещи машини (SEO) за малки и средно-големи фирми, като услугите на компанията са насочени към международните пазари. Разполага с офиси в САЩ, България и Филипините. Българският бранд, познат като 411 Marketing, има офис във Варна, където работят 250 души.

„Позицията ми е отговорна за усъвършенстване на процесите и процедурите за управление на продуктивността на служителите, подобряване на комуникацията и координацията между отделите, въвеждане на Програма за разпознаване на таланти и развитие на персонала“, посочи Де Роса. Нейните амбиции са да затвърди името на компанията като добро място за старт на кариерата и дългосрочна заетост.

Анджела започва своята професионална кариера в областта на международния туризъм. Натрупва богат бизнес опит в сферата на аутсорсинга на бизнес процеси (BPO), управление на контактни центрове, управление и мотивиране на персонал. Поставя пред служителите и себе си SMART цели.

От компанията съобщиха още, че разширяват екипа си и набират за варненския офис както SEO стажанти, така и специалисти с опит.

Halloween в офиса на 411Маркетинг

И тази година Хелуин не пропусна да сплаши офиса на 411Маркетинг. Зомбясвахме, хапвахме, дълбахме тикви (за щастие никой не пострада), играхме тиквен дарц, награждавахме се както подобава, и какво ли още не. Снимките казват всичко 🙂

411 Маркетинг осигури бизнес лекция за студенти от ВВМУ

Бизнес ориентирана лекция на тема “Дигитален маркетинг и SEO” изнесе пред студенти от ВВМУ “Никола Й. Вапцаров” г-жа Ваня Кирилова, Директор на 411 Маркетинг. Младежите от специалност “Информационни и комуникационни технологии”, към катедра „Информационни технологии“ получиха актуална информация за предимствата на дигиталния маркетинг и неговата употреба в реална бизнес среда.

“Очарована съм от познанията на първокурсниците. Запознати са и се интересуват дори от новости като гласова оптимизация и това как гласовите команди ще променят дигиталния маркетинг и SEO”, коментира г-жа Кирилова.

Студентите получиха покана да участват в стажантска програма в офиса на 411 Маркетинг, финансирана от МОН, по програма “Студентски практики”. Стажантската програма е с продължителност 240 учебни часа. Занятията се провеждат в реална бизнес среда – в офиса на компанията, където за стажантите има оборудвана тренинг зала, която разполага с интерактивна дъска.

От началото на година в специализираното звено на 411 Маркетинг – 411 Academy са подготвени над 120 души. Обучението на кадрите е в областта на SEO, WEB, HTML. Около 60% от стажантите получават дългосрочна заетост в 411 Маркетинг.

За Компанията

411 Маркетинг е българският филиал на международния бранд 411 Locals. Офисът във Варна стартира през 2009 година, като в началото са наети четирима човека персонал. Екипът днес се състои от над 230 специалисти, работещи в сферата на SEO, WEB дизайн, онлайн маркетинг. 411 Locals е официален партньор на Google и е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

80 места за платен стаж в 411 Academy

80 места за платен стаж до края на 2018 година обяви 411 Academy. Обучението е в областта на дигиталния маркетинг и SEO /оптимизация на търсещи машини/. Инициативата е подкрепена от МОН, по програма “Студентски практики”.

“Осигурили сме 240 часа обучение и практика. Студентите получават подготовка в реална бизнес среда. Обучението е съобразено и адаптирано към последните тенденции и новости в областта на дигиталния маркетинг”, коментира Милен Сотиров, Тренинг мениджър на 411 Маркетинг.

Гъвкавото работно време позволява на стажантите успешно да комбинират лекциите в университета с обучението по дигитален маркетинг.

От началото на година в 411 Academy са подготвени над 120 души. Подготовката на кадрите е в областта на SEO, WEB, HTML. Занятията се провеждат в специализирана зала, оборудвана с интерактивна дъска.

Практиката показва, че около 60% от стажантите получават дългосрочна заетост в 411 Маркетинг.

Местата са ограничени. Кандидатурите за платен стаж може да подадете онлайн.

За Компанията

411 Маркетинг част от групата на 411 Locals. Стартира варненския си офис през 2009 г. с четири души персонал, като днес компанията осигурява заетост на над 200 души.

411 Locals е американска агенция за SEO и интернет реклама с над 40 000 клиенти и 10-годишен опит. Има офиси в България, Филипините и САЩ. 411 Locals е официален партньор на Google. Компанията е класирана сред топ 10 на американските агенции, работещи в областта на SEO и интернет рекламата.

411 Маркетинг лятно парти

Лятото малко по малко си отива, а ние от 411 Маркетинг решихме да се възползваме от последните слънчеви и топли дни, за да направим едно от традиционните си събирания в Еко Парк Варна. Този път организирахме барбекю, на което присъстваха малки и големи. Времето беше изцяло на наша страна, въпреки променливите прогнози.

Както винаги, събитието беше вълнуващо и весело за всеки един, който беше решил да отдели съботния си следобед за забавления в компанията на своите колеги.

Атмосферата може да се усети дори и само чрез снимките! Е, има ли по-хубав начин да изпратим лятото освен сред красива природа и усмихнати хора, докато се наслаждаваме на вкусна храна, студени напитки и забавни игри?

300 кандидата за 80 места в 411 Academy

Организираните от 411 Academy обучения по оптимизация на търсещи машини /SEO/ и WEB дизайн се радват на растящ интерес. За 80 свободни места се състезават 300 души. “411 Academy привлича все по-голям брой кандидати – студенти и скоро дипломирали се млади специалисти. Младите хора ясно осъзнават, че образованието и практическите умения са път към по-добра кариера и професионална реализация”, коментира Милен Сотиров, Тренинг мениджър на 411 Маркетинг. Академията подготвя кадри за работа в областта на SEO, WEB, HTML. До сега през 2018 година са обучени над 120 души, като до края на годината се очаква още 80 курсиста да получат тренинг и практика.

Нова група от 15 студентa получи своите дипломи от г-жа Ваня Кирилова, Директор на 411 Маркетинг. Младежите са възпитаници на ВВМУ, ИУ – Варна, ТУ – Варна и ВСУ. Всички те се обучават в различни IТ специалности. 411 Academy осигури за тях 240 учебни часа тeoритично обучение и практика в SEO, WEB, HTML по програма “Студентски практики”.
Практиката показва, че около 60% от завършилите 411 Academy курсисти остават на работа в компанията. Тази година компанията откри над 50 нови работни места, подходящи за млади специалисти, желаещи да се развиват в областта на оптимизация на търсещи машини, дигиталния маркетинг, изработката на сайтове.

За 411 Маркетинг

411 Маркетинг е бългaрският филиал на международния бранд 411 Locals. Офисът във Варна стартира през 2009 година, като в началото са наети четирима човека персонал. Екипът днес се състои от над 250 специалисти, работещи в сферата на SEO, WEB дизайн, онлайн маркетинг. 411 Locals е официален партньор на Google и е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ

IT таланти получиха сертификати от 411 Academy

Сертификати за успешно завършено обучение в областта на дигиталния маркетинг и SEO /оптимизация на търсещи машини/ получиха 15 курсисти, възпитаници на 411 Academy.

Повечето от тях са студенти от ВВМУ, ИУ – Варна, ТУ – Варна и ВСУ. За тях бяха осигурени 240 учебни часа тренинг и практика в SEO, WEB, HTML по програма “Студентски практики”.

“Обучението и подготовката на млади IT специалисти е неизменна част от политиката на компанията. Вярваме, че само с добро образование и практическа подготовка, младите имат по-добри шансове за реализация на пазара на труда и кариерно развитие”, каза г-жа Ваня Кирилова, Site Director на 411 Маркетинг, по време на връчването на сертификатите.

Над 100 млади IT специалисти са подготвени в 411 Academy. Практиката показва, че 60% от курсистите остават на работа в 411 Маркетинг. През тази година компанията планира да открие над 50 нови работни места, повечето от които в областта на дигиталния маркетинг, изработката на сайтове и оптимизация на търсещи машини.

За 411 Маркетинг

411 Маркетинг е бългaрският филиал на международния бранд 411 Locals. Офисът във Варна стартира през 2009 година, като в началото са наети четирима човека персонал. Екипът днес се състои от над 200 специалисти, работещи в сферата на SEO, WEB дизайн, онлайн маркетинг. 411 Locals е официален партньор на Google и е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

411 Маркетинг и ВВМУ “Никола Й. Вапцаров” предвиждат нови съвместни проекти

Разрастване на проектите за обучение на студенти между 411 Маркетинг и ВВМУ “Никола Й. Вапцаров” предвиждат двете организации през 2018 г. Това стана ясно по време на среща между Президента на 411 Маркетинг Константин Стоянов и доц. д-р Николай Великов, декан на факултет „Навигационен“.

Организациите стартираха своето сътрудничество през 2017 г. когато 46 студенти от Висшето училище завършиха курс по “Дигитален маркетинг и оптимизация на търсещите машини (SEO)” в тренинг академията на компанията – 411 Academy. През 2018 година курсът прерасна в учебна дисциплина и се преподава на студенти първи курс от специалността “Информационни и комуникационни технологии”.

“Висшето военноморско училище е отличен партньор, с който имаме честта да работим заедно. Вярвам, съвместните образователни проекти са от полза за студентите и тяхната по-успешна реализация на пазара на труда“, коментира г-н Стоянов.

По време на визитата си в офиса на 411 Маркетинг, доц. д-р Великов разговаря с новата група стажанти, които в момента са на обучение в компанията. Част от тях са възпитаници на ВВМУ.

Над 100 млади таланти от Висшето училище са преминали курсове по SEO, WEB, HTML, дигитален маркетинг в 411 Academy от нейното създаване. 60% от курсистите са останали на работа в 411 Маркетинг.

За 411 Маркетинг

411 Маркетинг е бългaрския филиал на международния бранд 411 Locals. Офисът във Варна стартира през 2009 година, като в началото са наети четирима човека персонал. Екипът днес се състои от над 200 специалисти, работещи в сферата на SEO, WEB дизайн, онлайн маркетинг. 411 Locals е официален партньор на Google и е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

Летен пикник на 411 Маркетинг

С официалното настъпване на лятото, от 411 Маркетинг решихме че най-добрият начин да отбележим повода е да организираме пикник на открито където да се повеселим под топлите лъчи на слънцето. Ако трябва да бъдем честни, слънцето беше малко срамежливо миналата Събота когато се събрахме в Еко Парк Варна, но това по никакъв начин не ни попречи да се забавляваме истински. Все пак, слънцето не е единствената причина да си прекараш хубаво, нали?

Накратко, любителите на спорта играха футбол, приключенците се бореха с вятъра за да накарат хвърчилата си да полетят, други си припомниха детските години надувайки сапунени балони и, разбира се, накъде без картите за игра. За да е перфектна картинката, имаше достатъчно вкусотийки да задоволят глада и напитки за да останем хидратирани. Накрая дори слънцето ни се усмихна. По-добре от това няма накъде!

Когато не бяхме заети да играем и да се заливаме от смях, успяхме да щракнем няколко снимки. Ето ги и тях!

IT Експерт на 411 Маркетинг участва в Държавна изпитна комисия

IT Експерт на 411 Маркетинг участва в Държавна изпитна комисия за защита на дипломни работи във ВВМУ „Никола Й. Вапцаров“. Бакалаврите са от специалност “Информационни и комуникационни технологии в морската индустрия (ИКТМИ)”. “Седем бакалaври избраха да подготвят дипломна работа. Разработените теми са от областта на Информационните и комуникационни технологии. Представянето на дипломните работи беше отлично”, коментира Силвия Николова, Director of Client Marketing на 411 Маркетинг.

Специалността е разкрита преди 4 години и това е първият випуск бакалаври, които завършват тази специалност. Между компанията и ВВМУ има създадени устойчиви партньорски взаимоотношения в подготовката на IT специалисти.

“Интересът към обучение в областт на информационните технологии се увеличава с всяка година Това е напълно разбираемо – IT специалистите имат отлична реализация на пазара на труда”, коментира г-жа Николова. Тази година 411 Маркетинг планира да разкрие 50 нови работни места в областта на SEO (оптимизация на търсещи машини), WEB, HTML, Content writing.

За 411 Маркетинг

411 Маркетинг е българския филиал на международния бранд 411 Locals. Офисът във Варна стартира през 2009 година, като в началото са наети четирима човека персонал. Екипът днес се състои от над 200 специалисти, работещи в сферата на SEO, WEB дизайн, онлайн маркетинг. 411 Locals е официален партньор на Google и е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.