411 Маркетинг стартира SEO академия във Варна

411marketing411 Маркетинг, в сътрудничество с Варненския технически университет, стартира обучение за Оптимизация за търсещите машини. SEO Академията започва тази есен и ще обхване над 500 студента, проявяващи интерес да се развият като специалисти в една перспективна и конкурентна на трудовия пазар област.

Оптимизацията за търсещите машини се използва широко в съвременния онлайн маркетинг и генерирането на продажби. Все още не е част от образователната система. Целта на този образователен проект е да създадем нови и добре подготвени специалисти, чиито нови знания да имат международно приложение”, каза Ваня Кирилова  – оперативен мениджър на компанията. След обучението, студентите ще могат да се реализрат успешно в една сравнително нова, но вече популярна в световен мащаб сфера на SEO  интернет маркетинга.

Обучението ще се провежда от международни презентатори, служители на 411 Маркетинг и преподаватели на ТУ – Варна. 411 Маркетинг следва политика за инвестиции в човешките ресурси, благодарение на която много от служителите на компанията имат международно признати сертификати от Google и Bing Ads. Получените умения и познания са от особена полза за клиетните на фирмата, които в международен план са над 38 000.

411 Маркетинг е част от групата на 411 Locals. Освен в България, компанията има офиси в САЩ и Филипините. Във Варна са наети над 170 специалисти, като през тази година се предвижда откриването на нови работни места. Те ще са в сферата на SEO, изработка на сайтове, техническа поддръжка. Компанията е официален партньор на Google.