411 Маркетинг награди студенти на ТУ “Варна”

411 Маркетинг награди студенти oт катедра “Индустриален мениджмънт” при ТУ “Варна”, участвали в състезание по „Технологично предприемачество и иновации 2018”. Конкурсът е по повод празника на специалностите “Индустриален мениджмънт”, към катедра “Индустриален Мениджмънт”.

Екипите – претенденти получиха казуси, по които да работят, след което презентираха своите разработки пред комисия, съставена от представители на водещи фирми във Варна и екип преподаватели от катедрата.

“За нас е чест да сме в комисията по оценка. Това е голямо признание за 411 Маркетинг като надежден партньор, носител на иновации и желан работодател”, коментира г-жа Ваня Кирилова, Site Director на 411 Маркетинг.

Силвия Николова, Director of client marketing информира, че 411 Маркетинг е осигурила награден фонд за първите три места, с който да поощри иновативността и креативността сред студентите.

Компанията осигурява заетост на над 200 души. 40% от тях са възпитаници на ТУ – Варна.

През тази година 411 Маркетинг планира да разкрие нови 50 работни места, както и да разшири обхвата на стажантската си програма.
Новите работни места ще бъдат в областта на оптимизация на търсещите машини /SEО/, създаване на WEB сайтове, създаване на контент, дизайнери.