411 Маркетинг участва в честването на 45 години катедра “Информационни технологии” във Висше Военноморско Училище “Никола Й. Вапцаров”

411 Маркетинг участва в честването на 45-годишнината от създаване на катедра “Информационни технологии” във ВВМУ “Никола Й. Вапцаров”. Компанията получи специална покана за участие в качеството си на надежден партньор, където част от възпитаниците на Висшето училище провеждат стаж и обучения и от друга страна мениджъри от компанията участват в определени обучителни модули на Висшето училище.

По време на честването, 32 възпитаници на ВВМУ получиха сертификат от 411 Маркетинг за успешно завършване на обучение по Дигитален маркетинг, WEB, HTML, SEO /оптимизация на търсещи машини/.

“За нас е чест да работим по съвместни проекти с ВВМУ. Възпитаниците на висшето училище са желани стажанти и колеги. Качеството на подготовка и мотивацията им е на изключително високо ниво”, каза г-ж Ваня Кирилова, Директор на 411 Маркетинг.

Сертификатите бяха връчени във ВВМУ по време на тържествена церемония за 45-годишнината от създаването на катедра “Информационни технологии”.
От името на ръководството на компанията, г-жа Кирилова поздрави катедрата за постигнатите успехи и подари на ръководител катедра “Информационни Технологии” доц. д-р. Юлиян Цонев букет свежи цветя, като символ на плодотворното партньорство.

411 Маркетинг и ВВМУ стартираха своето сътрудничество през 2017 г., когато 46 студенти от Висшето училище завършиха курс по “Дигитален маркетинг и оптимизация на търсещите машини (SEO)” в тренинг академията на компанията – 411 Academy. През 2018 година курсът прерасна в учебна дисциплина и се преподава на студенти първи курс от специалността “Информационни и комуникационни технологии”. Занятията се водят от г-н Милен Сотиров, който е тренинг мениджър в 411 Маркетинг.

През 2018 година в специализираното звено на 411 Маркетинг – 411 Academy са подготвени над 150 души. Курсистите са обучавани областта на SEO, WEB, HTML.
Около 60% от стажантите получават дългосрочна заетост в 411 Маркетинг.

За Компанията

411 Маркетинг е българският филиал на международния бранд 411 Locals. Офисът във Варна стартира през 2009 година, като в началото са наети четирима човека персонал. Екипът днес се състои от над 230 специалисти, работещи в сферата на SEO, WEB дизайн, онлайн маркетинг. 411 Locals е официален партньор на Google и е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.