411 Маркетинг – Варна празнува 10 г. от създаването на бранда 411 Locals


Като дъщерна компания на 411 Locals, 411 Маркетинг e интернет рекламна агенция, обслужваща повече от 50 000 клиенти с малки и средни американски бизнеси, която се намира във Варна и празнува 10 години от създаването на компанията – майка в САЩ в един отрасъл, който се променил драстично откогато компанията отваря врати през 2007.

411 Locals е основана в Лас Вегас, Невада, когато Google започва бета-тестването на локалните бизнес листинги и тя успява да се приспособи към непрестанно променящите се Google алгоритми за да изведе и задържи клиентите си на предни позиции при търсене в Google, както и да се адаптира към интерактивния мобилен дизайн – област, която придоби особено голямо значение през последните 10 години.

411 Маркетинг е създадена само две години по-късно – през 2009. “Много се вълнувах за откриването на 411 Маркетинг като поддържаща компания на 411 Locals, тъй като съм роден и отрасъл в България, а Варна е мястото, където е роден собственикa и президентът на нашата компания“, сподели Румен Тодоров, съосновател и Оперативен Директор на 411 Locals. “Също така, България има традиции в програмирането и софтуерната разработка и голяма част от студентите тук говорят английски – това са нещата, които ни повлияха да вземем решението офисa да бъде базиран именно във Варна”.

В 411 Маркетинг работят всички специалисти на компанията по оптимизацията на търсещите машини: уеб дизайнери, копирайтъри, графични дизайнери, програмисти, разработчици, маркетинг специалисти, линкбилдъри, събмитъри, локални онлайн технически изпълнители и други. Ръководството на 411 Маркетинг е в директна връзка с мениджмънта в компанията майка в САЩ, както и в офисът във Филипините всеки ден, а английският е официален език.

411 Locals е член на Google All-Star Partners, елитна група от най-добре представящите се партньори на Google. Служителите на 411 Маркетинг, като представители на 411 Locals, имат 69 индивидуални Google сертификати за Основи на AdWords, Рекламиране в мрежата за търсене, Дисплейно рекламиране, Мобилно рекламиране, Видеорекламиране, както и за Google Analytics IQ. През последните няколко години, Google прави множество промени в услугите, които предлага на местните бизнеси.

Редовните промени в Google My Business, Google Places, Google+ и множеството обновявания на алгоритмите на Google, включително Panda, Penguin и т.н., предизвиква толкова объркване, че много СЕО фирми излизат от бизнеса. Компаниите трябва да се приспособят към тези чести смени тъй като алгоритъмът, който Google използва да класира страниците днес ще бъде почти напълно сигурно различен от този, който ще бъде след 6 месеца.

В интернет пространството често пъти съществува погрешна информация за SEO и напоследък само няколко утвърдени агенции успяват да осигурят стабилно и проследимо класиране в резултатите от търсачките за своите клиенти. Със своя опит в оптимизацията на търсещите машини и постоянните усилия за иновативни решения, 411 Маркетинг успява да постигне 95% клиентска лоялност, месец след месец, за клиентите на 411 Locals.

Kомпанията прераства от малка компания от 4 души до глобален играч на пазара за оптимизация на търсещите машини и онлайн маркетинг, като така става една от най-бързо растящите, най-успешни компании за реклама в Интернет в света. Днес в компанията работят близо 700 служители (приблизително около 200 във Варна), разположени в офиси на три континента – Северна Америка, Европа и Азия, които обслужват повече от 50 000 клиенти, преподава сертифицирани университетски курсове по СЕО в университети във Варна и има грандиозни планове за растеж, които включват наемането на още няколкостотин служители до края на годината из целия свят.

“Това, което ни прави различни, е че ние не се примиряваме просто да изведем клиентите си на първа страница, а имаме цял екип от маркетингови специалисти, обучени да привличат повече клиенти за бизнесите на нашите собствени клиенти, което им дава предимство пред конкуренцията”, споделя Силвия Ангелова, която оглавява отдела за Качествен контрол към 411 Маркетинг/411 Locals.

През 21 век е напълно наложително фирмите да поддържат лесно откриваемо присъствие в мрежата. В противен случай, те със сигурност губят пазарен дял в полза на конкурентите, които посрещат нуждите на едно технически по-грамотно поколение потребители. Все повече хора пазаруват онлайн и търсят в мрежата информация преди да направят покупка или да заплатят услуга. Бизнесите, които не приемат тази реалност ще се борят за оцеляването си.

За ​411​ ​Marketing/411​ ​Locals:

411 Marketing (411marketing.bg) е Интернет Рекламна Агенция, която специализира в локална оптимицация на търсещите машини, уеб дизайн и онлайн маркетингови решения за малките и средни бизнеси в САЩ.

Компанията е основана през 2009 като поддържаща намиращата се в САЩ компания – майка – 411 Locals, която има повече от 50 000 клиентски бизнеса в над 360 индустрии. 411 Locals е една от най-бързо развиващите се и най-успешни онлайн маркетингови компании в света. Основана през 2007, 411Locals дава възможност за работа на повече от 500 професионалисти, офиси на три континента, включително САЩ, Европа и Азия и планове за откриването на фиси в Австралия по-късно тази година. За повече информация, посетете 411locals.com.