80 места за платен стаж в 411 Academy

80 места за платен стаж до края на 2018 година обяви 411 Academy. Обучението е в областта на дигиталния маркетинг и SEO /оптимизация на търсещи машини/. Инициативата е подкрепена от МОН, по програма “Студентски практики”.

“Осигурили сме 240 часа обучение и практика. Студентите получават подготовка в реална бизнес среда. Обучението е съобразено и адаптирано към последните тенденции и новости в областта на дигиталния маркетинг”, коментира Милен Сотиров, Тренинг мениджър на 411 Маркетинг.

Гъвкавото работно време позволява на стажантите успешно да комбинират лекциите в университета с обучението по дигитален маркетинг.

От началото на година в 411 Academy са подготвени над 120 души. Подготовката на кадрите е в областта на SEO, WEB, HTML. Занятията се провеждат в специализирана зала, оборудвана с интерактивна дъска.

Практиката показва, че около 60% от стажантите получават дългосрочна заетост в 411 Маркетинг.

Местата са ограничени. Кандидатурите за платен стаж може да подадете онлайн.

За Компанията

411 Маркетинг част от групата на 411 Locals. Стартира варненския си офис през 2009 г. с четири души персонал, като днес компанията осигурява заетост на над 200 души.

411 Locals е американска агенция за SEO и интернет реклама с над 40 000 клиенти и 10-годишен опит. Има офиси в България, Филипините и САЩ. 411 Locals е официален партньор на Google. Компанията е класирана сред топ 10 на американските агенции, работещи в областта на SEO и интернет рекламата.