Атлети на 411 Маркетинг се включиха в маратон “Варна”

Атлети на 411 Маркетинг се включиха в традиционни маратон “Варна”, който е част от Деня на предизвикателството. Проявата от програмата на Международната асоциация “Спорт за всички” ТАФИСА се провежда ежегодно от 1983 г. през месец май в над 120 страни на всички континенти. Маратонците на 411 Маркетинг носеха бели фланелки с логото на компанията и надпис “Имаме работа за Вас”, подсказвайки, че компанията се разраства и набира нови служители.

През тази година 411 Маркетинг планира да разкрие нови 50 работни места, както и да разшири обхвата на стажантската си програма. Новите работни места ще бъдат в областта на оптимизация на търсещите машини /SEО/, създаване на WEB сайтове, създаване на контент, дизайн.

Българо – американската компания 411 Маркетинг стартира своята дейност във Варна през 2009 г. с 4 души персонал. Към днешната дата фирмата осигурява заетост в морския град на над 200 човека. Компанията е част от международния бранд 411 Locals – базирана в САЩ интернационална компания, специализирана в доставка на SEO решения за малък и среден бизнес. Класирана е сред ТОП 5 на фирмите от бранша на SEO в САЩ.