Експерт на 411 Маркетинг участва в Държавна изпитна комисия

Тренинг мениджърът на 411 Маркетинг Милен Сотиров участва в Държавна изпитна комисия на Държавните квалификационни изпити по теория и практика за зрелостници от 12 -ти клас от СУ „Христо Ботев“ – община Ветрино. Участието е по покана на директора на учебното заведение Светлана Петрова.

“Изпитът бе в две части – теоретична и практическа. Практическата задача беше с продължителност 6 часа, като учениците имаха задачата да създадат фирмен уеб сайт”, коментира г-н Сотиров. Зрелостниците са оценени индивидуално, на база показаните теоретични знания и реализирания практически проект.

Между СУ “Христо Ботев” и 411 Маркетинг вече има установени партньорски взаимоотношения. Ученици от професионална паралелка “Електронна търговия” наскоро посетиха офиса на компанията и получиха покана за стаж.

Компанията развива собствена академия 411 Academy –  образователен проект на 411 Маркетинг, ориентиран към обучение на студенти и младежи в областта на дигиталния маркетинг, SEO /оптимизация на търсещите машини/, web development, HTML, CSS, и WordPress.

Разглежда се и възможността възпитаници на СУ “Христо Ботев” да провеждат практически упражнения в тренинг базата на 411 Маркетинг.

Компанията започва своята дейност във Варна през 2009 г., като в началото са наети 4 души персонал. Към днешната дата фирмата осигурява заетост в морския град на над 200 човека. Фирмата е част от бранда 411 Locals – базирана в САЩ международна компания, специализирана в доставка на SEO решения за малък и среден бизнес. Класирана е в ТОП 5 на фирмите за локална SEO в САЩ.

През 2018 411 Маркетинг планира да разкрие нови работни места.