Ученици от IT Специалност посетиха офиса на 411 Маркетинг

Възпитаници на СУ “Христо Ботев”, община Ветрино, посетиха офиса на 411 Маркетинг. Визитата на младежите от професионална паралелка “Електронна търговия” е в рамките на проекта “Твоя час” на МОН.

“Запознахме се с работната среда на компанията. Учениците видяха на място как се изработва съвременен WEB сайт и се увериха, че IT технологиите са перспективна професия”, коментира ръководителят на групата и преподавател по информационни технологии г-н Петър Петров. Неговите възпитаници бяха допуснати до залата за обучение на 411 Маркетинг, където на интерактивна дъска се преподават последните новости в областта на разработката на WEB сайтове и оптимизация за търсещите машини /SEO/.

Учениците се запознаха с важността на SEO за всеки един бизнес, както и с перспективите за професионална реализация в областта на WEB дизайн и SEO в 411 Маркетинг.

Компанията започна своята дейност във Варна през 2009 г. с четирима души персонал, като днес осигурява заетост на над 200 души. През 2018 година 411 Маркетинг предвижда да открие нови работни места, както и да разшири обхвата на стажантска си програма.