411 със зрелищно коледно парти

Тук се вдига тост, там се играе балет, а коледното веселие е навсякъде – така започна известното коледно парти на 411. Нощта премина с танци, изискана вечеря, и множество изненади, които се спотайваха и чакаха да хванат нашите нищо неподозиращи колеги неподготвени. И успяха! Някои получиха награди за танцовите си умения, други за това колко добре играят тенис на маса, а короновахме дори нашите 411 Мис и Мистър Слънчице! За сияйните им усмивки и положителна нагласа.

Годината, която измина си заслужаваше да се отпразнува стилно и заедно, въпреки всичките ни различия. В истинския дух на 411, ние го направихме с много танци, смях и добри думи. “Добри думи?”- вероятно се чудиш. Положителните послания и благодарствени бележки никога не са излишни. Имахме си наша кутия за Добри думи в офиса, където всеки можеше да пусне писмено послание или просто да започне разговор с колега, когото е твърде срамежлив да заговори лично. Това е начин да опознаем по-добре растящото семейство на 411. Всички получиха добрите послания отправени към тях, а резултатите бяха множество откраднати усмивки и полуприкрити изчервявания! Ситуация, в която всички бяха печеливши.

Не забравяй да прочетеш и нашия блог за посещението на Дядо Коледа в офиса на 411 миналата седмица, когато всички деца на нашите колеги получиха ранните си коледни подаръци! Очаквай също и нашия пост за играта “Таен Дядо Коледа”, която проведохме с вече порасналите деца – нашите колеги от 411.